Termeni și condiții

In continuare sunt prezentate conditiile in care site-ul cuptorcumicrounde.ro va pune la dispozitie serviciile. Aceste conditii pot fi modificate la anumite intervale, fara o anuntare sau o acceptare prealabila a utilizatorilor. Puteti citi cea mai recenta versiune a acestor conditii oricand, accesand adresa http://cuptorcumicrounde.ro/termeni-si-conditii/

1 . In momentul in care site-ul cuptorcumicrounde.ro a fost accesat, utilizatorul are obligatia de a citi si de a se pune de acord cu prezentul regulament, in caz contrar acesta neavand niciun drept de a continua navigarea prin paginile acestuia. Drept urmare, intervine obligatia sa de a parasi site-ul in cel mai scurt timp posibil.

2. Imaginile, serviciile oferite, textele publicate sunt oferite pe principiul “asa cum sunt”. Nu avem pretentia ca cele prezentate exprima 100% realitatea sau veridicitatea informatiei. Pentru aceasta consultati serviciile de specialitate.

3. Materialele si serviciile din acest site ar putea sa nu mai fie actuale, iar cuptorcumicrounde.ro nu se obliga sa actualizeze materialele si serviciile continute de acest site, decat in urma unei adrese exprese din partea partenerilor sau a colaboratorilor acestui site. La constatarea sau semnalarea unor inadvertente sau a unor erori se va incerca corectarea acestora.

4. Datele referitoare la alte companii sunt folosite cu acordul expres al tuturor partilor implicate si pot fi schimbate sau modificate oricand la cererea acestora.

5. Utilizatorii website-ului inteleg si accepta ca cuptorcumicrounde.ro este absolvita de orice raspundere pentru anunturile, comentariile, informatiile, fotografiile postate de utilizatori pe site.

6. Oricine poate posta comentarii la articolele de pe site. Comentariile trebuie sa fie redactate in limba romana, folosindu-se un limbaj cat mai coerent si usor de inteles. De asemenea, limbajul trebuie sa fie unul civilizat, fiind absolut interzisa jignirea directa sau indirecata a unei persoane, indiferent despre cine este vorba.

7. Daca punctul 6 nu este respectat, administratorii acestui site au dreptul de a bloca accesul persoanei care nu a avut un comportament adecvat in sectiunea de comentarii. Blocarea poate fi pe un timp determinat sau nedeterminat. In cazul in care incalcarile nu sunt foarte grave, atunci se aplica sanctiunea de blocare a posibilitatii de a mai posta comentarii (care poate fi, de asemenea, pe o perioada determinata sau nedeterminata).

cuptor cu microunde

8. Legaturile spre alte site-uri de pe acest site sunt oferite doar pentru a va ajuta. Daca utilizati aceste legaturi veti parasi cuptorcumicrounde.ro, neasumandu-ne nicio responsabilitate pentru aceste site-uri sau pentru continutul sau software-ul lor. Daca decideti sa le utilizati, o faceti pe propria raspundere.

9. La optiunea dumneavoastra ne furnizati unele date personale pentru a beneficia de serviciile oferite de catre cuptorcumicrounde.ro. Noi respectam cu strictete confidentialitatea datelor dumneavoastra personale si ne angajam sa nu le transmitem catre terti si sa le folosim exclusiv in scopul pentru care au fost introduse si pentru informari cu privire la acest site.

10. Orice alte informatii, in afara de cele personale, orice materiale, informatii sau alte comunicari pe care le transmiteti site-ului vor fi considerate neconfidentiale iar cuptorcumicrounde.ro nu va avea nici o obligatie cu privire la aceste comunicarii.

11. Nu incurajam SPAM-ul, nu furnizam/divulgam adresa dumneavoastra de e-mail unor terti (persoane fizice sau juridice), nu comercializam, nu oferim, nu facem schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site.

12. Este interzisa transmiterea catre site a orice material ilegal, amenintator, liberal, defaimator, obscen, pornografic sau orice material care violeaza legea sau lezeaza drepturile omului.

13. Modificarea neautorizata a acestui site web constituie infractiune si se pedepseste conform legislatiei romane in vigoare. Orice litigiu nascut din sau in legatura cu Termenii si Conditiile va fi solutionat pe cale amiabila. In caz de imposibilitatea de a ajunge la un acord, litigiul va fi solutionat de catre instanta judecatoreasca romana competenta.

14. cuptorcumicrounde.ro poate schimba prezentul regulament de utilizare oricand prin modificarea acestui anunt. Ar trebui sa vizitati aceasta pagina periodic, pentru a revedea aceste conditii. Anumite dispozitii ale acestor conditii ar putea fi anulate de anumite anunturi sau conditii legale localizate pe anumite pagini ale site-ului.

15. cuptorcumicrounde.ro foloseste cookie-uri pentru colectarea de informatii care sa ajute la dezvoltarea si imbunatatirea seriviciilor oferite. Mai multe informatii pot fi gasite pe Wikipedia.

Cuptoare cu microunde
Logo