Cuptor cu microunde Daewoo KOR-6S2BWM

Daewoo KOR-6S2BWM Cu 5 ani garantie, putere 800 W si cateva functii foarte utile, modelul de fata reprezinta o alegere buna pentru cine isi doreste un cuptor cu microunde la un pret bun si garantie extinsa

Stiu, de obicei cand auzi Daewoo te gandesti la autoturisme sau poate la televizoare. Iata insa ca producatorul corean a intrat si pe piata electrocasnicelor si cel putin in cazul acestui model nu a facut-o deloc rau. 

Daewoo KOR-6S2BWM – alege culoare ce ti se potriveste

Cuptorul cu microunde despre care vorbim vine in 6 variante de culoare dintre care 3 fiind de fapt o combinatie de 3 culori. Deci mare atentie la ce model ce bifati, daca va hotarati sa alegeti acest model. Acest fapt poate fi un avantaj pentru ca puteti alege culoarea ce se potriveste cel mai bne cu mobila de bucatarie unde il veti folosi.

Puterea de 800 W e suficienta pentru functiile pe care le are acest cuptor cu microunde. Daewoo KOR-6S2BWM  beneficiaza de 10 trepte de putere si are un consum orar de 1,2 KW. Legat de functionalitate, Daewoo KOR-6S2BWM vine cu principalele functii: incalzire, decongelare, oprire automata si cam atata.

Deci e un cuptor cu microunde simplu, fara mari pretentii, ce poate fi folosit atunci cand ai nevoie, insa fara prea multe asteptari de la el.Pe panoul frontal veti gasi un timer, iar in interior un volum de 20 de litri. Un volum destul de primitor, pentru un cuptor cu microunde la acest pret. Si volumul interior chiar conteaza. Nimanui nu i-ar place sa nu reuseasca sa introduca in cuptor mancarea preferata.

Platou interior de sustinere a alimentelor are un diametru de 24,5 cm. Nu e foarte mult, dar e suficient si  asa cum am mai spus acest model este pentru cei ce nu au mari asteptari de la un cuptor cu microunde. Trebuie sa mai stiti ca usa se deschide pe stanga, ca de obicei, iar daca cumva nu v-ati dat seama este un cuptor cu microunde standard. Daca vrei sa stii ce e un cuptor standard, gasesti pe acest website si un ghid de cumparaturi pentru cuptoare cu microunde.

Dimensiunile lui Daewoo KOR-6S2BWM sunt urmatoarele: latime – 44,9 cm / inaltime – 25,9 cm / adancime 31,8 cm si greutate de 8,6 kg.

Cuptor cu microunde DaewooKOR-6S2BWM

Daewoo KOR-6S2BWM Cu 5 ani garantie, putere 800 W si cateva functii foarte utile, modelul de fata reprezinta o alegere buna pentru cine isi doreste un cuptor cu microunde la un pret bun si garantie extinsa
7Expert Score
Daewoo KOR-6S2BWM

Aceste sunt aprecierile mele

Calitate/preț
7
Performanță
7
Design
7.5

Vezi întreaga de

Cuptor cu microunde Daewoo KOR-6S2BWM
Cuptor cu microunde Daewoo KOR-6S2BWM
1 Comment
 1. Reply
  Cuptor cu microunde incorporabil Whirpool AMW435IX – Cuptoare cu microunde 8 ianuarie 2022 at 15:57

  […] Modelul de fata face parte din categoria cuptoarelor incorporabile, iar designul si functionalitatile il fac unul dintre cele mai apreciate cuptoare cu microunde incorporabile de pe piata la aceasta ora. Whirpool AMW435IX vine cu sisteme patentate de producator, ceea ce il diferentiaza de ceilalti competitori. Vezi prețul de azi! 10 […]

  Lasă un comentariu

  Cuptoare cu microunde
  Logo