Electrolux EOE7C31Z: Review Detaliat

Cuptor Incorporabil Electrolux EOE7C31Z: Mai Mult Decât Un Simplu Cuptor

Electrolux EOE7C31Z – Când vine vorba de bucătărie, cuptorul este inima și sufletul, locul în care se nasc aromele delicioase și se creează momente de neuitat. Și dacă sunteți în căutarea unui partener de gătit care să transforme preparatele dvs. în adevărate opere culinare, atunci Cuptorul Incorporabil Electrolux EOE7C31Z ar putea fi exact ceea ce vă doriți.

Apariție Impresionantă, Performanță Excepțională

Când vine vorba de design, Electrolux EOE7C31Z strălucește în negru elegant, aducând o notă de rafinament în orice bucătărie modernă. Dar frumusețea sa stă în mai mult decât aparență. Acest cuptor aduce cu el un set complet de caracteristici și funcții care transformă gătitul într-o artă culinară.

Puterea la Comandă

Cu o putere de 2480W, acest cuptor nu face compromisuri atunci când vine vorba de gătitul perfect. Cu o capacitate generoasă de 72 de litri, oferă suficient spațiu pentru a vă lăsa imaginația culinară să zboare, indiferent dacă doriți să gătiți fripturi suculente, lasagna sau pizza delicioasă. Iar temperatura maximă de 300 de grade Celsius vă permite să obțineți cele mai bune rezultate cu fiecare preparat.

Gătirea la Perfecție cu Ajutorul Senzorului Alimentar

Cuptorul Electrolux EOE7C31Z vine echipat cu un senzor alimentar inovator, cunoscut sub numele de SenseCook® 700, care face gătitul mai precis ca niciodată. Acest senzor monitorizează temperatura din mijlocul mâncării și se va opri automat atunci când atinge temperatura corespunzătoare. Acest lucru înseamnă că fripturile dvs. vor fi mereu fragede, iar lasagna – mereu delicioasă.

Operare Ușoară cu Afișajul LCD

Cu un afișaj LCD intuitiv, veți avea control total asupra gătitului. Afișajul vă arată durata, modul și temperatura de gătire, și vă oferă acces rapid la retete pre-programate. Cuptorul EOE7C31Z lucrează în locul dvs., ajustând automat setările pentru a vă aduce rezultate perfecte.

Auto-curățare Catalitică: Pentru un Cuptor Care Se Întreține Singur

Uitați de corveta curățatului cuptorului! Tehnologia sa de curățare catalitică intră în acțiune automat când temperatura cuptorului ajunge la 250°C, dizolvând grăsimea și resturile alimentare. Cu EOE7C31Z, curățarea devine o joacă de copii.

Caracteristici tehnice ale Cuptorului Incorporabil Electrolux EOE7C31Z

Cuptorul ideal pentru experiența culinară perfectă

Cuptorul Electrolux EOE7C31Z este mai mult decât un simplu aparat electrocasnic. Este o capodoperă tehnologică ce transformă gătitul într-o experiență plină de satisfacții. Aici, vom explora caracteristicile tehnice esențiale care fac din acest cuptor o alegere remarcabilă pentru bucătăria dvs.

Tip de cuptor și design

 • Tip cuptor: Cuptor standard
 • Design: Clasic
 • Tip închidere ușă: Standard
 • Material ușă: Sticlă
 • Tip panou de comandă: Electronic
 • Deschidere ușă: Verticală

Accesorii incluse și culoare

 • Accesorii incluse: 1 x Tava de colectare, 1 x Tava de coacere, 1 x Grătar
 • Culoare: Negru

Eficiența energetică și putere

 • Eficiența energetică: Clasa A+ (într-o gamă de la A+++ la D)
 • Putere: 2480 W

Capacitate și temperatură maximă

 • Capacitate: 72 litri
 • Temperatura maximă: 300 grade Celsius

Funcții de gătit și moduri de încălzire

Cuptorul Electrolux EOE7C31Z este echipat cu o gamă impresionantă de funcții de gătit și moduri de încălzire care vă permit să gătiți aproape orice, de la preparate delicate la fripturi suculente.

 • Autocurățare: Curățare catalitică – tehnologia auto-curățării la 250°C
 • Funcții de gătire: Grill, coacere, dezghețare, funcție pizza
 • Moduri de încălzire: Încălzire sus-jos, încălzire de jos, încălzire de sus

Alte funcții notabile

 • Sistem Even Cooking: Asigură distribuția uniformă a căldurii, eliminând necesitatea de a întoarce preparatele.
 • Funcție de încălzire rapidă: Pregătiți cuptorul rapid pentru gătire.
 • Funcții de gătire suplimentare: Grill rapid, menținere la cald, coacere umedă cu ventilare, gătire lentă și multe altele.
 • Retete/Programe automate: Alegeți dintre 3 retete în funcție de greutate, cu posibilitatea de a seta temperatura propusă, monitorizarea temperaturii reale și altele.

Dimensiuni

 • Înălțime: 59.4 cm
 • Lățime: 59.6 cm
 • Adâncime: 56.9 cm
 • Dimensiuni pentru spațiul de încorporare: 56 x 55 x 60 cm
 • Greutate: 31.3 kg

Cu toate aceste caracteristici tehnice impresionante, cuptorul Electrolux EOE7C31Z promite să transforme gătitul într-o experiență plină de creativitate și satisfacții. Cu o eficiență energetică excelentă și o gamă variată de funcții de gătit, acest cuptor reprezintă o alegere ideală pentru orice bucătărie modernă.

Descoperă Caracteristicile Deosebite ale Cuptorului Incorporabil Electrolux EOE7C31Z

Cuptorul incorporabil Electrolux EOE7C31Z este o capodoperă a tehnologiei, oferind o mulțime de caracteristici remarcabile care îl fac să iasă în evidență în lumea electrocasnicelor. În această secțiune, vom explora în detaliu toate funcțiile deosebite pe care le oferă acest cuptor, începând cu cele care transformă gătitul într-o artă și simplifică viața în bucătărie.

SenseCook® și Food Sensor: Perfecțiunea în Gătit

Cuptorul Electrolux EOE7C31Z este echipat cu tehnologia SenseCook®, care aduce o nouă dimensiune a preciziei în bucătărie. Acesta dispune de un senzor alimentar inovator, numit Food Sensor, care monitorizează temperatura din miezul alimentelor. Aceasta înseamnă că veți obține mereu rezultate perfecte. Senzorul vă va anunța când mâncarea este gata și, mai mult, va opri automat procesul de gătire, evitând orice risc de supra-gătire sau sub-gătire.

Afișaj LCD: Informații la Vârful Degetelor Tale

Cu cuptorul Electrolux EOE7C31Z, veți avea o vizibilitate completă asupra procesului de gătire. Afișajul LCD vă oferă informații detaliate despre durata, modul și temperatura de gătire. Dar nu se oprește aici! Acesta vă oferă acces la rețete pre-programate, ceea ce înseamnă că cuptorul poate lucra pentru dvs. Puteți selecta preparatul dorit, iar cuptorul își va regla automat setările pentru a obține rezultate perfecte.

Curățare Catalitică: Cuptorul Care Se Curăță Singur

Procesul de curățare a cuptorului poate fi adesea o provocare. Cu EOE7C31Z, această problemă dispare. Tehnologia de curățare catalitică preia greutatea curățării pentru dvs. Ea intră în acțiune atunci când temperatura cuptorului atinge 250°C, activând un proces de curățare automat. Acest lucru înseamnă că puteți uita de acumulările de grăsime și resturile alimentare, curățând cuptorul cu ușurință.

Funcție de Încălzire Rapidă: Timpul Tău, Prioritatea Noastră

Cu funcția de încălzire rapidă a cuptorului EOE7C31Z, veți economisi prețioase minute din timpul dvs. de gătit. Datorită perioadelor de pre-încălzire mai scurte în comparație cu metodele tradiționale de încălzire, veți putea transforma acele momente de așteptare în mese memorabile.

Even Cooking: Gătit Uniform și Eficient

Sistemul Even Cooking vă oferă asigurarea că toate preparatele dvs. vor fi gătite uniform. Acesta distribuie căldura prin tot cuptorul, eliminând nevoia de a întoarce alimentele în timpul procesului de gătit. Această tehnologie vă permite să economisiți timp și energie, asigurând un gătit rapid și eficient.

Funcții Avansate pentru Gătit Suplimentar

Cuptorul Electrolux EOE7C31Z vine echipat cu o serie de funcții de gătit suplimentare pentru a vă oferi opțiuni variate de preparare a mâncării. Acestea includ grill rapid, menținere la cald, coacere umedă cu ventilare, gătire lentă și multe altele. Cu aceste funcții, puteți explora noi rețete și puteți găti cu precizie.

Programe Automate și Funcții Adiționale

Cuptorul dispune de programe automate pentru gătit, inclusiv programul favorit pentru gătire. Aceste programe vă ajută să pregătiți mâncarea în funcție de greutatea acesteia. Alte funcții adiționale includ afișarea temperaturii reale, indicarea timpului de desfășurare al programelor și utilizarea căldurii reziduale. Cu toate aceste opțiuni, puteți găti cu încredere și ușurință.

Aceste caracteristici uimitoare fac din cuptorul incorporabil Electrolux EOE7C31Z un adevărat as în bucătăria dvs. Cu tehnologia SenseCook®, curățarea catalitică, afișajul LCD și funcțiile avansate, acest cuptor vă ajută să gătiți cu precizie, ușurință și rezultate perfecte de fiecare dată.

Vezi întreaga de

Lasă-ne un comentariu

   Lasă un comentariu

   Cuptoare cu microunde
   Logo